Réinitialiser lave-vaisselle GVW556RVS

Suivez les instructions pour réinitialiser votre lave-vaisselle GVW556RVS (723652) .

Resetten GVW556

Apparaat resetten

1. Open de deur van de vaatwasmachine.
  2. Houd de multifunctionele toetsen 2 en 3 tegelijkertijd circa 2 seconden ingedrukt. De controlelampjes van de programmatoetsen gaan branden. Het lopende programma is geannuleerd en de vaatwasmachine staat weer in de programmeerstand.
  3. Selecteer (nogmaals) het gewenste programma.
  4. Sluit de deur.

Wanneer het probleem zich blijft herhalen moet u een monteursbezoek aanvragen.