Réinitialiser lave-vaisselle GVW566RVS

Suivez les instructions pour réinitialiser votre lave-vaisselle GVW566RVS (723653) .

Resetten GVW566

Apparaat resetten

1. Open de deur van de vaatwasmachine.
  2. Houd de annuleertoets circa 2 seconden ingedrukt. In de display verschijnen twee liggende streepjes (- -). Het lopende programma is geannuleerd en de vaatwasmachine staat weer in de programmeerstand.
  3. Selecteer (nogmaals) het gewenste programma.
  4. Sluit de deur.

Wanneer het probleem zich blijft herhalen moet u een monteursbezoek aanvragen.