Erreur lave-vaisselle GVW792ONY/P01

Trouvez le code (d'erreur) de votre lave-vaisselle GVW792ONY/P01 (499141-01).

Storingscode F10

Toestel is overvuld met water

Sluit de waterkraan. Raadpleeg een servicemonteur.

Storingscode F11

Toestel pompt het water niet weg

Het gele anti slurpkapje is niet (goed) geplaatst

• Zorg ervoor dat het gele anti slurpkapje correct op zijn plaats zit.

Verstopping in de afvoerslang

• Ontkoppel de afvoerslang daar waar deze op de sifon van de gootsteen is aangesloten.
  • Controleer of er zich opgehoopt vuil bevind in de slang.
  • Het kegelvormige deel van de opening moet dusdanig zijn dat de diameter ten minste 14 mm is.

Knikken in de afvoerslang

• Controleer de afvoerslang!

Verstopte filters

• Reinig de filters

Afvoerpomp is geblokkeerd

U kunt de pomp bereiken vanaf de binnenkant van de machine.

• Sluit de machine van de elektriciteit af door de stekker eruit te trekken Verwijder het groffilter en leidingdeel.
  • Verwijder het kleine montagestuk aan de linkerkant van de onderafvoer (zie onderstaande afbeelding).

antisleurpkapje

• U kunt de pompschoep losmaken en deze draaien door uw vinger in de opening te steken en alles dat het blokkeert te verwijderen.
  • Plaats het montagestuk en de filters terug.
  • Stop de stekker in het stopcontact. Wanneer de machine niet start en een zoemend geluid maakt, is de overloopbeveiliging geactiveerd.
  • Draai de waterkraan dicht. Verwijder de stekker uit het stopcontact.
  • Raadpleeg een servicemonteur.
Storingscode F12

Waterinlaattijd te lang

Water toevoerkraan niet geopend of de waterdruk is te laag. Open de waterkraan of raadpleeg een installateur

Storingscode F40

Inlaatventiel lekt

Sluit de waterkraan. Raadpleeg een servicemonteur.

Plus d'information.

Résoudre le problème vous-même?

Il est souvent possible de résoudre vous-même une panne, par exemple en réinitialisant l'appareil : débranchez-le. Attendez deux minutes, puis remettez-le sous tension. Si vous ne pouvez pas atteindre la prise, éteignez le groupe correspondant dans l'armoire à compteurs.

Manuel et autres documents

Dans le manuel, vous trouverez également des informations sur les messages d'erreur de votre appareil. Le manuel et d'autres documents tels que les instructions d'installation et les dimensions d'installation se trouvent dans l'article Documentation lave-vaisselle GVW792ONY/P01.

Garantie?
En savoir plus sur la garantie.

Visite du technicien

Le code (d'erreur) indique qu'un technicien doit résoudre le problème ? Prenez alors rendez-vous avec un Pelgrim technicien.