Hoe reset ik mijn toestel?

Werkt je toestel niet goed, reset het dan een keer. Na een reset doet het toestel, nadat het weer spanning krijgt, een zelftest waardoor mogelijke fouten worden hersteld. 


Het resetten van een toestel kan op verschillende manieren, kijk wat werkt voor jouw toestel. 


Drie manieren om je toestel te resetten: 

  • Twee minuten stroomloos maken: Haal bij voorkeur de stekker uit het stopcontact. Kun je niet bij de stekker, haal dan de spanning eraf door in de meterkast de installatieautomaat uit te zetten. Maak het toestel minimaal twee minuten stroomloos, langer mag ook. 
  • Terugzetten naar de fabrieksinstellingen: In de handleiding staat beschreven hoe je het toestel terugzet naar de fabrieksinstellingen. Staat dit niet in de handleiding, dan is er geen mogelijkheid om deze handeling te doen. 
  • Toetsencombinatie: Soms gaat een reset door een bepaalde toetsencombinatie. Deze combinatie staat dan beschreven in de handleiding. 
  • Stekker omdraaien in het stopcontact: Uiteraard alleen wanneer dit ook mogelijk is. In sommige gevallen is de storing dan opgelost. 


Helpt een reset niet door een van de bovenstaande mogelijkheden? Zoek dan in de kennisbank naar het probleem van jouw toestel of maak een afspraak met een Pelgrim technieker

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.