Hoe werkt de Aqua Clean functie van de MAC824RVS en MAC824MAT?

Er staat mogelijk een fout in de handleiding in de beschrijving van het Aqua Clean schoonmaakprogramma.

Het gaat om de onjuiste instructie: "Giet 0,6 l warm water in de diepe bakplaat en plaats deze op het tweede niveau. Selecteer het ovenreinigingsprogramma."

Juiste instructies

Voordat je het reinigingsprogramma uitvoert, verwijder alle grote stukken vuil en voedselresten uit de ovenruimte.

1. Giet 1,5 dl water op de bodem van de oven.
  2. Selecteer het ovenreinigingsprogramma
  3. Selecteer Extra’s in het hoofdmenu.
  4. Selecteer Reiniging
  5. Bevestig de instelling door op de knop te drukken.

Wanneer het programma is voltooid, wacht dan tot de oven voldoende is afgekoeld, zodat je de binnenkant van de oven veilig kunt schoonmaken. Wanneer het programma is voltooid, worden de vlekken op de emaille wanden van de oven verzacht, wat een eenvoudiger reiniging mogelijk maakt.

Maak de vlekken schoon met een vochtige doek. Als het reinigingsproces niet succesvol is (in het geval van bijzonder hardnekkig vuil), herhaal dan het proces.