Wat moet ik doen wanneer ik mijn AutoAir dampkap en AutoAir IKA6/IKA7 kookplaat niet verbonden krijg met elkaar?

De verbinding tussen de AutoAir dampkap en AutoAir kookplaat is standaard niet actief. De verbinding moet je dus handmatig maken. In de AutoAir verbinding handleiding vind je stapsgewijs hoe je de verbinding maakt. Lukt het niet om je IKA6.../IKA7... kookplaat te verbinden met de dampkap? Dan volgen hier een aantal tips die je daarbij kunnen helpen: 


Let op: zorg ervoor dat je de meest recente handleiding gebruikt. 


Zet eerst de dampkap in koppelmodes 

Begin met de dampkap in de koppelmodes te zetten. Daarna heb je twee minuten om de dampkap te koppelen met de kookplaat. 


Druk goed op de knoppen 

Zorg ervoor dat je de toetsen die je indrukt op de kookplaat goed indrukt, je hoort dan een geluid. Gemiddeld moet je de toetsen twee tot drie seconden vasthouden. 


Pauzeknop ingedrukt houden

Wanneer je bij stap twee en drie van het koppelen van de kookplaat bent beland, zorg er dan voor dat je de pauzeknop ingedrukt houdt terwijl je de kookzonetoetsen aanraakt. 


Verbinding gelukt/niet gelukt 

Wanneer de kookplaat en dampkap opzoek gaan naar verbinding kan het zijn dat de dampkap uit lijkt te gaan. Dit hoeft niet te betekenen dat het verbinden niet is gelukt. Druk gedurende drie seconden op de uittoets van de kookplaat en druk hierna de kookplaat weer aan. Gaan de lampen van de dampkap aan? Dan is het maken van verbinding gelukt. Gaan de lampen van de dampkap niet aan? Dan is het maken van de verbinding niet gelukt. Herhaal in dit geval de stappen opnieuw. 


Lukt het na de bovenstaande tips nog niet om je dampkap met de kookplaat te verbinden? Maak dan een afspraak met een technieker.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.