Hoelang kan ik mijn toestel op afstand bedienen (Remote Control)?

De ‘Op afstand’ modus maakt het met de ConnectLife app™ mogelijk om apparaten op afstand te monitoren en te bedienen. Dit wordt ook wel de ‘Remote Control’ genoemd. Deze modus heeft na het inschakelen hiervan een tijdslimiet dat per product verschilt.

 

Goed om te weten

Na het verbinden met het toestel via de ConnectLife™ app kun je al gebruikmaken van lage veiligheidsrisico functies. Voor het gebruikmaken van de ‘Op afstand’ modus, moet je dit eerst inschakelen, instellen en/of starten op het toestel. De instructies hiervoor verschillen per product. Je vindt hieronder per product meer informatie over de lage veiligheidsrisico functies en de stappen voor het in-en uitschakelen van de ‘Op afstand’ modus:Tijdslimieten

Is het gelukt om de ‘Op afstand’ modus in te schakelen? Dan vind je hieronder de tijdslimieten van de ‘Op afstand modus’ van alle producten:


  • Vaatwassers

Na het verbinden met de app blijft het monitoren en het bedienen van lage veiligheidsrisico functies op afstand bij vaatwassers altijd actief, tenzij je dit zelf uitschakelt. Het instellen en aansturen van programma’s na het inschakelen van de ‘Op afstand’ modus, ook wel het ‘starten op afstand’ genoemd, heeft wel een limiet. Daarom moet de ‘Op afstand’ modus per gebruik opnieuw op het toestel worden gestart. Daarnaast wordt het ‘starten op afstand’ automatisch gedeactiveerd als de deur niet binnen 2 minuten wordt gesloten. Als de deur na het starten wel is gesloten, dan wordt het ‘starten op afstand’ gedeactiveerd als je de deur weer opent.


  • Ovens

Het monitoren en het bedienen van lage veiligheidsrisico functies op afstand blijven bij ovens na het verbinden met de app altijd actief, tenzij je dit zelf uitschakelt. Het instellen en aansturen van programma’s op afstand (starten op afstand) heeft vanwege veiligheidsredenen een limiet van 24 uur. Daarom moet de ‘Op afstand’ modus per gebruik of na het verstrijken van 24 uur op het toestel opnieuw worden gestart. Het ‘starten op afstand’ wordt automatisch gedeactiveerd door de deur te open of op een willekeurige menutoets te drukken.


Meer informatie

 

Heb je vragen over ConnectLife™? Bel ons op (026) 882 1199.

 

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.